Liga B VKt A- Topsport school Vilvoorde 0-3

Liga B VKt Torhout A – Topsport School Vilvoorde A 0 – 3 (14-25/ 18-25/24-26)

Na de mooie derby zege van vorige week in Bissegem stond het team van coach Decoster opnieuw voor een moeilijke wedstrijd tegen de beloftevolle volleybalsters van de Topsportschool uit Vilvoorde.
VKt kende een moeilijke start in set 1 met 4 directe fouten zodat coach Decoster al een eerste TO diende te nemen bij 1-5. Torhout bleef problemen hebben in receptie en het bezoekende blok deed de rest (1-8). Vilvoorde speelde een versnelling hoger en haalde bovendien alles terug al bood Torhout toch af en toe wat weerwerk (6-13/ 8-16). Vilvoorde bleef verschroeiend serveren en de thuisploeg kwam niet onder de druk uit (9-18). VKt was duidelijk een maatje te klein in set 1 en moest dan ook snel de set aan de sterke bezoekers laten met 14-25.
Ook in set 2 keek een kwakkelend Torhout al snel tegen een 0-4 aan. De time-out van coach Decoster bracht wat rust en VKt knabbelde wat van de achterstand weg (5-8). De foutenlast bij de thuisploeg bleef echter te hoog en Vilvoorde maakte simpelweg af (6-11). Torhout probeerde wel maar raakte dan niet voorbij het bezoekende blok (10-16). Vilvoorde bleef bovendien sterk verdedigen en was sneller en krachtiger in de aanval (13-21). Een sterke opslagreeks van Karen Verhaeghe bracht de thuisploeg iets dichterbij (18-22) maar Vilvoorde pakte dan toch ook set 2 met 18-25.
Torhout kende een betere start in set 3 en Kim Windels serveerde naar 6-3. Vilvoorde werd nu zelf in de fout geduwd en een verbeten VKt haalde tto1 met 8-4. De opslagdruk bij de thuisploeg maakte nu het verschil en Vilvoorde moest even bekomen (14-8/ 16-9). Vilvoorde herpakte zich echter snel en naderde opnieuw (16-12/17-14). Torhout herviel in foutenlast en de bezoekers kwamen langszij (20-20). In een spannende en uiterst boeiende slotfase liet VKt een setbal liggen (24-23) en pakten de bezoekers niet onverdiend de zege met 24-26.

VKt speelde met : Kaatje Masschaele , Karen Verhaeghe, Kim Windels , Lindsey Windels , Yasmine Maus , Mélanie Vercaempt en libero Luka Lescrauwaet
Kwamen in : Celeste Deforche , Marie Vervaet en Lotte Devos

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s