VBC St-Joris – VKt U13P

VBC St- Joris – VKt U13P: 3-1 (25-18, 25-23, 19-25, 25-18)

Vkt moest vandaag op bezoek bij de ongeslagen leider in de competitie, geen makkelijke opdracht, maar wel de kans om te stunten.

De eerste set ging mooi over en weer. Mooi volleybal van beide kanten en mooie punten tot gevolg. Halverwege de set maakte Vkt meer foutjes en zo kon St – Joris de rol lossen. Het spel was wel al van betere kwaliteit dan de laatste weken. Dit was dus hoop gevend. St. Joris hield de voorsprong vast en won zo de eerste set met 25-18.

De tweede set was Vkt meteen bij de pinken. Een hele sterke opslagreeks leverde de bezoekers een 0-8 voorsprong op. Daarna begon de motor te sputteren en St. Joris ging veel te gemakkelijk over Vkt. (15-9). Vkt bleef hangen op die kloof tot het einde van de set. St. Joris had 5 setballen, maar onze meisjes gaven niet af en vochten terug tot 24-23. Een mooie rally werd jammerlijk gemist door Vkt. Maar we zaten terug in de wedstrijd. (25-23)

Door die sterke terugkeer was Vkt de betere ploeg in de derde set. Vkt speelde beter in receptie, en in aanval kregen de meisjes meer vertrouwen. De derde set ging vlot naar de meisjes met 19-25.

De vierde set was heel spannend, constant op en af en er zat meer in dan die ene set. Vkt geloofde er in  en dat zag je in het spelniveau. St. Joris haalde hun krachtige opslag nog eens boven en dat was genoeg om Vkt ter plekke te laten. Vkt kreeg niet veel meer voor elkaar en moest de vierde set aan St. Joris laten met 25-18.

Toch een hele knappe partij van het team. Na enkele moeilijke weken, zijn ze vandaag terug met hun goede niveau op het veld gekomen. De heenronde zit er nu op, volgende week spelen we op verplaatsing in Brugge. Tijd om revanche te nemen voor de verloren thuismatch op de openingsspeeldag.

Vkt speelde met Jore, Hélène, Lotte, Yme, Maud en Fran.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s