VBC St-Joris B – VKt U15R

VBC St. Joris B – VKt U15R: 3-1 (17-25, 25-15, 25-18, 25-17)

De eerste set startte gelijkopgaand. Het was vooral de opslag die de doorslag gaf. De recepties werden goed gebracht en Vkt kon zo mooi aanklampen bij de thuisploeg.  Halverwege de eerste set kon Vkt een kloofje slaan en dat was genoeg om de eerste set binnen te halen met 17-25.

De tweede set liep minder, recepties kwamen minder goed en ook de langere rally’s moest Vkt meer prijsgeven aan de thuisploeg. Zij konden geregeld uithalen met een krachtige aanval en dat was genoeg om de meisjes van Vkt af te houden. De tweede set werd verloren met 25-15.

De derde set bracht geen beterschap, recepties bleven een moeilijk punt en aanvallend kregen we het ook lastig. De meisjes deden alles wat ze konden, maar St. Joris gebruikte hun power goed om de derde set binnen te trekken met 25-18.

De vierde set ging gelijk op in het begin. Vkt ging goed mee. Opnieuw liep de receptie stroef en zo stond er plots een enorme kloof op het scorebord. Vkt kon dit niet meer goed maken en verloor de vierde set met 25-17 en zo de partij met 3-1.

Vkt Speelde met: Chiara, Noor, Iebe, Evelien, Lore, Oona en Julie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s