D. Moorslede B – VKt Heren (Beker)

Doskom Moorslede B – Vkt Heren (BEKER): 0-3 (20/25, 18/25, 21/25)

De eerste ronde van de beker was een verplaatsing naar Moorslede, 2 jaar geleden startte het bekeravontuur ook in de sporthal van Moorslede. Doskom krijgt elke set 4 punten voorsprong door het reeksverschil.

De eerste set was een momentje op in de match te komen. De jonge gasten van Doskom gingen er vol voor. De vierpuntenkloof bleef staan aan de eerste TTO (8-4). De Sjamps begonnen nadien meer in de wedstrijd te komen en bij 12-12 stonden de bordjes gelijk. Vkt nam nadien de bovenhand en maakte zelf een kleine kloof. Doskom speelde wel goed mee, maar echt in gevaar brengen deden zij niet. Set 1 was voor de bezoekers met 20-25.

Set 2 startte eigenlijk heel slecht voor de Sjampetters. Doskom kreeg opnieuw 4 punten cadeau en bouwde die uit tot een 11-4 voorsprong. Een opslagreeks zorgde ervoor dat het blok van de sjampetters op scherp werd gezet en bij 11-11 waren de sjamps weer naast Doskom gekomen. Daarna speelde Vkt de set sterk uit. Doskom had geen antwoord om de Sjampetters iets te kunnen doen. (18-25)

In set 3 wilden de sjampettes de kloof snel wegwerken om zo snel te kunnen overgaan tot uitspelen van de wedstrijd. Bij 5-5 waren de teams in evenwicht. Maar Doskom sloeg opnieuw een kloofje van 3 punten en zo mochten de Sjampetters opnieuw in de achtervolging. Bij 17-17 vonden de bezoekers het welletjes en duwden ze dan toch eens door. Doskom moest lossen en zo plaatsten de sjampetters zich voor de 1/8 finales van de beker. (21-25)

De volgende ronde is voor de Sjampetters een thuiswedstrijd. Na 2 jaar (8 Bekeruitwedstrijden op een rij!!!) eindelijk eens het thuisvoordeel in de beker. Op zondag 26 november ontvangen de Sjampetters B/W Lendelede dat uitkomt in 2e provinciale. Beker op zondag? Hopen dat het bij de gezangen weer is van zondag, zondag…

 

Vkt speelde met Bram Cafmeyer, Bjarne Decorte, Jelle Vandenbulcke, Tom Denolf, Simon Deseure en Ruben Hoornaert.

Kwam in: Anselm Logghe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s