B. Beernem – VKt Heren

B. Beernem – VKt Heren: 3-0 (25/23, 25/21, 25/21)

Beernem nam de beste start in de openingsfase. (8-3). Vkt knokte terug en door het midden werd vlot gescoord. De hoeken kwamen ook beter in de partij en zo kwamen de sjampetters vlot langszij bij 11-11. Beernem greep in en bracht lengte in voor het blok. Dat bracht geen extreme verbetering. De wedstijd was wel meer in evenwicht daardoor. Beernem sloeg een 2 puntenkloofje en dat hielden ze vast tot het einde van de set. 25-23.Vandaag opnieuw geen voltallige kern voor de Sjampetters. Toch moeilijk om een lijn te brengen in de competitie.

De tweede set startte in evenwicht. De teams lieten elkaar niet lopen. De arbitrage was wel aan de zwakkere kant, want een onzuiverheden aan de pas werden niet afgefloten. Ook een vliegende keeper in functie van Libero viel voor de thuisploeg onder de noemer van volleybal. Vkt maakte in set 2 wel een drie puntenkloof (15-18). Maar foutjes zorgden ervoor dat het niet kon vastgehouden worden. Beernem pakte set 2 met 25-21.

De derde set nam Beernem een snelle start. Vkt keek tegen een achterstand aan en kon dit niet meer goed maken. Vkt kon geen meespelen maar meer zat er dan ook niet meer in vandaag. Beernem pakte de derde set en zo ook de drie punten. (25-21)

Vkt speelde met Bram Cafmeyer, Bjarne Decorte, Anselm Logghe, Ruben Hoornaert, Simon Deseure en Jonas Van De Walle.

Kwam in Jelle Vandenbulcke.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s