VKt U13P – VT Brugge

VKt U13R – VT Brugge: 1-3 (25-19, 18-25, 20-25, 20-25)

Voor de eerste wedstrijd van het seizoen stonden we oog in oog met VT Brugge. De eerste set liep alles goed onze meisjes. We speelden goed en het systeem werd goed toegepast. De opslag draaide ook goed en daardoor konden we Brugge onder druk zetten. Zij speelden de bal makkelijk over, waardoor wij goed konden opbouwen en met een aanval de rally konden afwerken. De eerste set eindigde dan ook op een verdiende 25-19 voor VKt.

Set 2 werden we meteen tegen een achterstand gezet door Brugge. Onze meisjes begonnen te twijfelen en daardoor kwamen we niet tot het gewenste spel. Er werd niet meer geschoven en daardoor kwam er twijfel bij de meisjes over wie de bal nu moest nemen. Brugge kon de set simpel uitspelen en won de tweede set met 18-25.

De 3e set was een kopie van de tweede set, weinig communicatie op het plein en heel veel twijfel bij de meisjes. Het was moeilijk om tot goed volleybal te komen. Ook de derde set verloren we, 20-25.

De vierde set begon gelijkopgaand maar al snel moesten de Torhoutse meisjes Brugge laten gaan, we keken tegen een driepuntenkloof aan, 7-10. Een goede aanval van VKT zorgde ervoor dat er opnieuw vuur in de ploeg kwam, het verdere verloop van de set verliep heel spannend. Puntje per puntje gingen we naar het einde van de set. Iedereen in de zaal maakte zich op voor een zenuwslopend slot. Enkele kleine foutjes in receptie zorgden ervoor dat Brugge weg kon lopen naar 20-23. Onze meisjes vochten nog voor elke bal maar Brugge won de vierde set met 20-25 en hierdoor ook de wedstrijd met 1-3.

De meisjes hebben vandaag getoond dat er dit jaar zeker iets in zit. We zullen blijven werken op training en vechten voor elke bal.  Volgende week gaan we op bezoek in Ruiselede en hopen we daar de overwinning mee te nemen naar huis.

VKt speelde met: Lotte, Yme, Jore, Fran en Maud.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s