U17 VKt – Hermes Oostende

U17 VKt Torhout – Hermes Oostende 3 -0 ( 25-11 28-26 25-14)

Voor de eerste competitiematch van het nieuwe seizoen mochten de U17 van coach Hannes Clarysse de meisjes van Hermes Oostende verwelkomen in Torhout.
Torhout begon sterk aan de eerste set en Oostende had problemen met de zware opslagdruk van de thuisploeg (8-1). Ook in de opbouw was VKt veel beter en Torhout kon dan ook verder uitlopen (11-1). Het ging wat te gemakkelijk (15-3) en toen Hermes de controle hervond en de thuisploeg bovendien fouten begon te maken , kregen we een betere wedstrijd (15-6/18-10). VKt herpakte zich op tijd , verhoogde de opslagdruk en kwam in deze set niet meer in de problemen . Het werd dan ook makkelijk 25-11.
Hoewel Hermes beter startte aan de tweede set en het niveau wat omhoog ging (2-1), kregen we al snel het scenario van set 1 terug , hoge opslagdruk van de thuisploeg en teveel fouten bij de bezoekers (7-1). Hermes wilde echter tonen dat het beter kon en we kregen een aardige partij volleybal te zien (9-6). Beide ploegen speelden geconcentreerd waarbij Hermes nu wel kon aanklampen , Torhout wat slordiger acteerde en de kloof dan ook snel verkleinde (11-9/16-14 /18-17). Oostende pakte zelfs even over (18-19) , en in een spannend slot (19-19/21-21) kon Vkt in eerste instantie 3 setballen niet verzilveren (24-21) maar had net dat tikkeltje minder zenuwen om dan toch de tweede set binnen te halen met 28-26 .
Na een gelijk opgaand begin in set 3 (2-2) kantelde de wedstrijd weer in het voordeel van de thuisploeg , waarbij sterke services en opslagmissers mekaar afwisselden maar Hermes in receptie dan toch onderuit ging (6-3/12-6). Torhout had de wedstrijd onder controle (18-13/21-13) en bij Hermes gingen de kopjes naar beneden . Het werd dan ook een vlotte setwinst 25-14.VKt speelde een heel degelijke wedstrijd en won dan ook verdiend met 3-0.
VKt speelde met : Lotte Vandermarliere, Camille Dekoninck, Silke Dobbelaere, Lynn Casier , Elise Degrande , Marit Hommez , Karo Margo , Laura Vandenabeele ,Maren Tanghe ,Louise Declerck

VKt wenst ook , de sponsors van de U17 te bedanken , Cebeko NV , Ecovolution Bvba , Tuinen Degrande en Timmerwerken Degrande die zorgen voor de nieuwe opwarmingsoutfit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s